Woningzoeker
‘De Witte Tulp’ woningen

Met behulp van onderstaande woningzoeker kun je door de woningen navigeren. Door een woning te selecteren krijg je meer informatie over o.a. oppervlakte, prijs, tuinoriëntatie etc.. Tevens kun je doorklikken naar de verdere documentatie van deze woningen.

Bekijk voor optimale weergave de woningzoeker op jouw desktop.

De vrijgekomen bouwnummers zijn hieronder in de kleur groen weergegeven in de woningzoeker.

Interesse in een van de vrijgekomen woningen?

Schrijf je dan direct in, vul het e-mailbericht in. Of neem direct contact op met Heemskerk Makelaardij: +31 252 798 220

Twee-onder-één-kapwoningen: Royaal met ruimte

In totaal zijn er 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen woningen met stijlvolle architectuur. Gesitueerd aan de rand van het project heb je hier een prachtig uitzicht over de bollenvelden. De woonkamer met openslaande deuren grenst aan de royale tuin en watergang. Ideaal om ’s zomers optimaal te genieten van het buitenleven. De woonoppervlaktes variëren van circa 156 tot 162 m². Goed voor een zee van ruimte.

Eengezinswoningen (3 types): Variatie troef

Het betreft hier 24 rijwoningen verdeeld over 5 woningblokken. Deze 3 types met verschillende beukmaten en 10 ruime hoekwoningen in diverse uitvoeringen bieden een riante keuze. Veel woningen hebben een vrij uitzicht naar de omringende bollenvelden. En de auto kun je gewoon voor de deur parkeren of in de stallingsgarage. Daarbij is de wijk ideaal voor kinderen om hier op straat te spelen. De oppervlaktes van deze 24 eengezinswoningen variëren van circa 125 tot circa 178 m².

Vrijstaande woning/villa: Florissante woonidylle

Geheel vrijstaande woning, aan de rand van de wijk. Ruim van opzet, verdeeld over 3 bouwlagen. Door het statige zadeldak met uitbouw, gecombineerd met de strakke styling heeft deze villa een chique uitstraling. Mede door de royale tuin rondom en eigen oprit met ruimte voor 2 parkeerplaatsen. Alle ruimte om hier jouw prachtig thuis te realiseren.

* de bovenstaande afbeeldingen zijn indicatief en geven een goede indruk van de woningen