Landelijk wonen én goed bereikbaar

Jawel, dat kan. Het dorpse Hillegom ligt op de grens van de provincies Noord- en Zuid-Holland. De gemeente Hillegom telt ongeveer 22.000 inwoners en ligt centraal tussen Haarlem (20 autominuten), Leiden en Amsterdam. Al deze grote steden zijn uitstekend bereikbaar.

Dit maakt Hillegom tot een gewilde woongemeente. Je woont hier landelijk, terwijl de nieuwe wijk prima bereikbaar is. Niet alleen met het openbaar vervoer (trein en bus), ook op de fiets, motor of auto kun je er makkelijk komen.

Erop uit in de Bollenstreek​

De locatie van ‘De Witte Tulp’ vind je ten westen van het centrum van Hillegom, grenzend aan de 1e Loosterweg. Je woont hier landelijk en rustig, terwijl er in de Bollenstreek zelf altijd van alles te doen is. Zo kent de regio een groot aantal fiets- en wandelroutes. Ideaal om er op uit te trekken. Vlakbij liggen de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een heus nationaal park wat overgaat in de unieke zandstranden en Noordzee, met badplaatsen zoals Noordwijk, Katwijk en het apart gelegen familiestrand van Langevelderslag.

Ook culinair kun je hier volop aan je trekken komen. Je vindt hier een variatie  aan cafés en restaurants. In de Bollenstreek kun je elke culinaire smaak ontdekken.

Sfeerrijk Haarlem om de hoek

Hoewel lang niet zo toeristisch als het nabij gelegen Amsterdam, heeft de provinciehoofdstad van Noord-Holland genoeg te bieden voor een leuk bezoek. De stad is rijk aan monumenten en andere bezienswaardigheden, met als hoogtepunt de Grote of Sint Bavokerk. En natuurlijk de oergezellige Grote Markt met z’n talloze cafés, terrassen en restaurants. De rijke historie en het stijlvolle karakter staan garant voor en sfeerrijk bezoek. En dat op een kleine 20 minuten rijden.