Woningen hebben minimaal energielabel A++

Ze voldoen daarmee aan de nieuwste BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw) op het gebied vanduurzaamheid en zijn daardoor heel energiezuinig. Voor de appartementen in de blokken 1A en 8A geldt een energielabel van A+++ waardoor deze nog duurzamer en energiezuiniger zijn.

Voor de grondgebonden woningen (blokken 1B, 2, 6, 7, 8B, 9, 10 en 11) wordt zelfs een energielabel van A++++ behaald.

Dit worden de zogenoemde ENG-woningen (Energie Neutraal Gebouw) en wordt mogelijk gemaakt door het plaatsen van meerdere zonnepanelen. Voor de appartementen zijn deze extra zonnepanelen niet mogelijk, maar in basis zijn ze al zeer energiezuinig.

Onder ENG wordt verstaan, dat alle gebouw-gebonden energie wordt opgewekt. Gebouw-gebonden energie is alle energie die u gebruikt voor verwarming, (af)koeling, ventilatie en warm tapwater. Alle gebruikers-gebonden energie wordt niet meegerekend.

Afhankelijk van uw persoonlijk verbruik zal dit voor een aanzienlijke verlaging van uw energielasten zorgen. Uitgaande van een gemiddeld verbruik, prijstarieven en seizoen kan dit zelfs oplopen tot ca. € 100,- per maand voordeel!

Echter betreft dit een indicatie en is het van meerdere factoren afhankelijk zoals thans geldende prijstarieven, contracten
met leveranciers alsmede het bewonersverbruik. Derhalve kunt u hier geen rechten aan ontlenen.

Voor alle grondgebonden woningen geldt dat ze zijn uitgevoerd met de duurzaamheidsmaatregelen die in de illustratie te zien zijn.

Deze maatregelen zorgen ervoor dat duurzaamheid, comfort en toekomstbestendig wonen in ‘De Witte Tulp’ centraal staat. Mede daardoor is het heerlijk vertoeven in uw huis! Geniet van een duurzaam en comfortabel leven.

Voordelig voor hypotheekaanvraag

Niet alleen zorgen de duurzaamheidsmaatregelen en het minimale energielabel van A+++ voor lagere energielasten, ook kan het voordelen bieden voor uw hypotheek! Veel hypotheekverstrekkers bieden bij energiezuinige woningen rentekortingen aan. Ook is de leencapaciteit bij duurzame woningen vaak hoger. Dus én een gunstige rente én meer kunnen lenen! En dat naast mogelijk lagere energielasten.

Kortom: waar wacht u op? Kijk meteen of uw droomhuis nog beschikbaar is in ‘De Witte Tulp’!

Deze hypotheekvoordelen gelden voor de duurzame woningen met minimaal energielabel A+++ in project ‘De Witte Tulp’. Direct meer weten over dit type hypotheken? Bel dan Heemskerk Hypotheken: 0252-374189. Of informeer bij hypotheekverstrekkers naar de mogelijkheden.

Met een woning in ‘De Witte Tulp’ bent u helemaal klaar voor de toekomst. En dat woont wel zo rustig en plezierig.