Woningzoeker
‘De Witte Tulp’ appartementen

Met behulp van onderstaande woningzoeker kun je door de appartementen/verdiepingen navigeren. Door een woning te selecteren krijg je meer informatie over o.a. oppervlakte, prijs, etc.. Tevens kun je doorklikken naar de verdere documentatie van de appartementen. Bekijk voor optimale weergave de woningzoeker op jouw desktop.

De vrijgekomen appartementen, verdeeld over nagenoeg alle verdiepingen, zijn hieronder in de kleur groen weergegeven in de woningzoeker.

Interesse in een van de vrijgekomen woningen?

Schrijf je dan direct in, vul het e-mailbericht in. Of neem direct contact op met Heemskerk Makelaardij: +31 252 798 220

Koopappartementen: Eigentijds wooncomfort

Het betreft hier 2 woningblokken met 2 x 12 appartementen op de eerste 3 bouwlagen met 4 exclusieve penthouses op de top. Een strakke en eigentijdse vormgeving, inclusief metselwerk in licht gemêleerde en aardetinten. De 24 appartementen variëren van 110 tot 122 m² comfortabele woonruimte. Op de riante balkons heb je veelal een magnifiek uitzicht over de omringende bollenvelden.

Penthouses: Exclusieve hoogstandjes

De 4 luxe penthouses vormen de kroon op de appartementengebouwen en beschikken over een woonoppervlakte van circa 193 m2. Heerlijke, lichte woningen met een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten. Want hier vind je formidabele dakterrassen. Ideaal om ’s zomers heerlijk buiten te loungen bijvoorbeeld. En te genieten van het werkelijk fenomenale uitzicht.

* de bovenstaande afbeeldingen zijn indicatief en geven een goede indruk van de woningen